Slankekursus lær at tabe dig

Formål

Kostklinikken slankekursus er en ny helhedsorienteret måde at tænke vægttab på. Udgangspunktet er at tilbyde alle, der er motiveret for et effektivt og blivende vægttab, undervisning i de emner, der er nødvendige for at opnå vægttab og fastholde de nye vaner.

På slankekurset får du kørekort til din egen krop. Du lærer hvad der fungerer og hvordan du skal gribe det an, når du skal tabe dig og holde den vægt, som du har det bedst med.

Emner

Der bliver undervist i essentiel viden om kost, ernæring, vægttabs psykolog og fysiologi samt motion og træning. Undervisningen tager udgangspunkt i de kostanbefalinger, som du får i på kurset, så du ikke bare følger det du får fortalt, men også lærer at forstå baggrunden for anbefalingerne.

Med den viden og de erfaringer du erhverver dig på kurset, vil du lære at træffe kvalificerede valg og kunne tilpasse din kostplan så den passer til din smag og livsstil, og der også bliver plads til det sjove og forbudte, uden at det går ud over vægttabet.

Udbytte

Når du er færdig med kurset vil du være i stand til at tilrettelægge og sammensætte en fornuftig og varieret kost til dig selv og din familie.
Du vil være i stand til at vurdere og forholde dig kritisk til kostanbefalinger og du får frihed til at vælge den mad og livsstil, der passer bedst til dig og din smag, med de muligheder og begrænsninger der er når man skal holde sig slank, livet igennem.

Psykologi og vaner

På kurset vil vi arbejde med forskellige aspekter af vaneændring og psykologiske, sociale og miljømæssige årsager til overspisning og uhensigtsmæssige kost- og motionsvaner.

Motion

Motion er lige så vigtigt som kosten, og ikke bare for vægttab men lige så høj grad for vores velbefindende. Du får undervisning i hvad der er den mest effektive motion, og hvordan du får det hele presset ind i en travl dagligdag.

Kosten

Kostplanen er baseret på højt indtag af magert kød, fjerkræ, fisk, ost, mælkeprodukter og andre proteinkilder. Et højt indtag af grønsager og andre energifattige kulhydrater og et fornuftigt indtag af sunde fedtstoffer. Der er selvfølgelig taget højde for, at du får alle de næringsstoffer du har brug for. Der er ikke behov for at tælle kalorier eller bruge pulver. Kurset giver dig mulighed for at lære selv at vurdere og ændre på din kost, og på den måde finde plads til de ting du bare ikke kan leve foruden.

Sådan foregår det

Kurset varer 6,5 time. Udover undervisning bliver du vejet og får målt din fedtprocent og du får hjælp til at fastsætte vægtmål.

Slankegruppe

EFter du har været på kurset kan du vælge, at være med i en slankegruppe, der mødes for samtale og erfaringsudveksling om de udfordringer, der er med yderligere vægttab eller fastholdelse af vægttabet. Du bliver også kontrolvejet og får ny viden og inspiration fra den tilstedeværende kostvejleder.

Det er frivilligt, at være med i slankegruppen og altså ikke nogen betingelse for deltagelse i kurset.

Lektioner

Kurset indeholder følgende emner:

Emne
Næringsstofferne protein, kulhydrat og fedt og deres betydning for overvægt
Energilære
Vægttabs fysiologi, sult og appetit
Vægttabs psykologi, vaner og vaneændring
Indkøb, madlavning og planlægning af måltider
Slankekure, myter og fakta
Motion til vægttab
Kostvurdering

Priser

Slankekursus kr. 1795,-

Betaling skal ske forud før kursusstart.

Kommende kursus

Ingen dato fastlagt

Undervisningssted

Undervisning foregår i KostKlinikken

Tilmeldning

Tilmeldning kan på mail eller på tlf. 61676790 også med sms.


 

 

"Vægttab er ikke bare noget der sker, det sker langsomt trin for trin"

På denne side:

Få målt dit stofskifte

Nu kan du hurtigt og præcist få målt dit stofskifte og få nøjagtige tal for, hvor meget du skal spise hver dag, læs mere...

Få sendt brochure klik her og få sendt vores brochure..