Kom god i gang med Atkins hos kostklinikken

Verdens mest kontroversielle og populære slankekur

Atkins-kuren går i al enkelhed ud på at kontrollere, hvor mange kulhydrater man spiser og helt undgå raffinerede kulhydrater, såsom hvidt mel og sukker. På kuren må man gerne spise forskellige fedtstoffer med hovedvægten lagt på de rene, naturlige fedtstoffer som koldpressede olier, smør og sågar mayonnaise og det er vigtigt at man får mange proteiner i form af kød, æg, fisk, fjerkræ og tofu.

Det er forkert at tro, at man bare kan spise ubegrænset, når man er på Atkins-kuren. Man skal spise tre normale måltider eller fire til fem små måltider om dagen.
Størrelsen af måltiderne tilpasses din appetit, så du altid er mæt.

Atkins-kuren er en sund og effektiv måde at tabe sig på og som ekstragevinst er kuren meget effektiv mod ukontrolleret spisning. Du lærer at spise en sund og næringsrig kost uden de raffinerede kulhydrater, der feder og fører til overspisning.

Det er vigtig at få god vejledning, mens du er på Atkins-kuren. Hos os får du en startpakke, der hjælper dig gennem de første vigtige uger og derefter fører dig videre gennem de forskellige niveauer, indtil du har fået kontrol med din kost og nået dit ønskede vægttab.

Kontakt os og kom i gang...

Kom godt i gang med Atkins få vores startpakke, klik her og læs videre...

Kan man blive slank af at spise kød uden kartofler? Læs hvad videnskaben skriver her...

Få målt dit stofskifte
Nu kan du hurtigt og præcist få målt dit stofskifte og få nøjagtige tal for, hvor meget du skal spise hver dag, læs mere...

Lær alt om vægttab, tag på slankekursus!
På vores slankekursus får du kørekort til din egen krop. Du lærer hvad der fungerer når du skal tabe dig og hvordan du skal gribe det an, og holde den vægt, som du har det bedst med, læs mere her